Particulieren

Mobiliteit

Optimaal verzekerd zijn voor je nieuw voertuig? Dat kan met de verzekeringen van KBC. Wij als KBC-verzekeringsagent brengen alles in orde, uw verzekeringen, de inschrijving van uw voertuigen, we zorgen voor een nieuwe nummerplaat. Zo kun je meteen zorgeloos op weg. Maak gerust een simulatie op de website.
Personenauto
Personenauto

Voor je wagen kan je tal van waarborgen afsluiten hieronder een kort overzicht:

1. De basis: de verplichte burgerlijke aansprakelijkheid
Als je met je auto op de openbare weg rijdt, ben je verplicht om minstens een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA) te sluiten. Die verzekering vergoedt namelijk de schade die je aan anderen toebrengt als je zelf in fout bent. Schade aan je eigen auto is in dat geval niet verzekerd.
2. Extra bescherming met een kleine omnium of een volledige omnium

Je kunt je autoverzekering uitbreiden, zodat je meer bescherming geniet. Dat kan met een kleine of volledige omnium.

Onze volledige omnium verzekert bijna elk schadegeval, tenzij het in de beperkte lijst van niet-verzekerde gevallen staat. In een kleine omnium zijn de meeste schades gedekt waar je zelf niets aan kunt doen.

Meer info Vraag offerte aan
Lichte Vracht
Lichte Vracht

Een ongeluk is soms snel gebeurd. Dankzij onze autoverzekering voor lichte vrachtauto’s kun je met een gerust gemoed op weg. Je stelt zelf je pakket samen: van de verplichte aansprakelijkheidsverzekering tot een bijstandsverzekering of een verzekering voor je vervoerde goederen. 

Meer info Vraag offerte aan
Motorfiets
Motorfiets

Rij je op de openbare weg met een motor? Dan ben je wettelijk verplicht een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA) af te sluiten.

Deze verplichte verzekering voor je motor vergoedt de persoonlijke en materiële schade die je met je motor aan anderen toebrengt wanneer je een ongeval veroorzaakt. Denk aan verwondingen en schade aan andere voertuigen of gebouwen.

Wil je ook een vergoeding krijgen als jouw motor beschadigd werd of jezelf gewond raakte? Dan moet je een bijkomende verzekering afsluiten.

Meer info Vraag offerte aan
Elektrische fiets
Uw fiets

Jouw nieuwe fiets is een echte investering. Zou je hem nog kunnen missen? Vast niet. Je zorgt dus het best dat hij goed verzekerd is.

Maar wat onderweg, als je hem effectief gebruikt? Daar bewijst de fietsverzekering van KBC haar nut.
Enkele voorbeelden

Je fiets en fietstas sneuvelen bij een val. Dan vergoedt deze verzekering zowel de schade aan je fiets als aan je tas.

Je bent op reis en ze stelen je fiets. Dan vergoedt onze fietsverzekering de gestolen fiets, en dit wereldwijd.

Meer info Vraag offerte aan